• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
  • αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων μετάλλων - TenStickers
  • αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων μετάλλων - TenStickers
    του 3

    αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων μετάλλων

    Αναφορά: A12896
    4.53 Από 3.99
    • Εύκολη εφαρμογή χωρισ μπουκίτσες, ρυτίδες ή υπολείμματα κατά την αφαίρεση
    • Υλικό μακράς αντοχής και προσκόλλησης. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση
    • Ζωντανα και εντονα χρωματα από την πρώτη μέρα, χωρισ ανακλασεισ
    • Τάση στη διακόσμηση. Μοναδική, γρήγορη και πολύ οικονομική διακόσμηση

    Επιλέξτε το μέγεθος (Πλάτος x Ύψος)

    Εισάγετε το επιθυμητό πλάτος και ύψος Οι μονάδες στο πεδίο μεγέθους είναι σε cm.
    Πλάτος cm.
    x
    Ύψος cm.
    Από 3.99
    Αγοράστε τώρα με έκπτωση!
    Δεν μπορείτε να βρείτε το προϊόν που θέλετε; Δημιουργήστε το εξατομικευμένο βινύλιο που ταιριάζει στο χώρο, τις ανάγκες και τα γούστα σας.
    Μπορεί επίσης να χρειαστείτε
    Παρομοιεσ προτασεισ για αυτοκολλητα τοιχου
    Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Πληροφορίες αυτοκόλλητου

    Περιγραφή προϊόντος

    Φανταστικά χρήσιμο αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων για ευθυγράμμιση με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού

    Το αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων είναι ένα φανταστικά χρήσιμο προϊόν που σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε το πλυντήριο σας με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με αυτό το αυτοκόλλητο, μπορείτε να εφοδιάσετε το πλυντήριο σας με μαύρο δέρμα, προσδίδοντας του ένα κομψό και μοντέρνο μεταλλικό στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο σας!

    Διάφορα μεγέθη για κάθε ανάγκη

    Το αυτοκόλλητο είναι διαθέσιμο σε ποικίλα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος που επιλέξετε, το αυτοκόλλητο είναι εύκολο στην εφαρμογή και διαρκεί για πολύ καιρό.

    Κατασκευασμένο από αδιάβροχο βινύλιο

    Το αυτοκόλλητο πλυντηρίου ρούχων είναι φτιαγμένο από αδιάβροχο βινύλιο, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα προκαλέσει ζημιά ή αφήσει υπολείμματα κατά την αφαίρεσή του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι θα παραμείνει ανθεκτικό και ακίνδυνο για το πλυντήριο σας.

    ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΔΙΆΒΡΟΧΟ ΥΛΙΚΌ
    ΑΥΤΟΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
    ΕΎΚΟΛΟ ΣΤΟ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ
    ΕΎΚΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΉ
    SATIN FINISH
    ΥΨΗΛΉ ΈΝΤΑΣΗ ΧΡΏΜΑΤΟΣ
    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΆΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΧΏΡΟΥΣ

    τοποθέτηση.περιγραφή

    Απαραίτητα υλικά:

    1- Σπάτουλα ή αντίστοιχο αντικείμενο (πιστωτική κάρτα, ταυτότητα)

    2- Καθαρό πανί

    Τι θα λάβω;

    Θα λάβετε μια συσκευασία/φάκελο από φυσαλίδες από χαρτόνι που προστατεύει το αυτοκόλλητο και τα αξεσουάρ του από οποιαδήποτε ζημιά. Στην περίπτωση που αγοράσατε επίσης μια σπάτουλα, αυτή θα είναι επίσης μέσα στο φάκελο του σωλήνα/της φυσαλίδας. Επίσης, έχουμε επισυνάψει ένα αντίγραφο του σχεδίου που θα χρησιμοποιηθεί ως αναλογικό αυτοκόλλητο φύλλου προτύπου, ώστε να μπορείτε να κάνετε δοκιμές πρόσφυσης και εφαρμογής πριν εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο βινυλίου που έχετε αποκτήσει.
    Εάν δεν θα εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο μέχρι λίγες εβδομάδες αργότερα, τότε θα είναι καλύτερο να βγάλετε το αυτοκόλλητο από το φάκελο του σωλήνα/φυσαλίδων και να το κρατήσετε τεντωμένο.

    Πώς να ξεκινήσετε

    Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η επιφάνεια πάνω στην οποία θα κολλήσετε το αυτοκόλλητο είναι σε καλή κατάσταση, διαφορετικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αντοχή του αυτοκόλλητου καθώς δεν θα κολλήσει σωστά. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, και να μην έχει ακαθαρσίες, όπως σκόνη, υγρά και λεκέδες...

    Εάν πρόκειται να κολλήσετε το αυτοκόλλητό σας σε βαμμένο τοίχο, θα πρέπει να είναι πλαστική μπογιά καθώς αυτή είναι η πλέον προτεινόμενη.

    Δεν συστείνεται η τοποθέτηση των αυτοκόλλητών μας σε φρεσκοβαμμένες επιφάνειες. Εάν η επιφάνεια πάνω στην οποία τοποθετείται το αυτοκόλλητο έχει βαφτεί πρόσφατα, προτείνουμε να περιμένετε να περάσουν 4 έως 6 εβδομάδες προτού τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο.

    Μην καθαρίζετε ποτέ την επιφάνεια με καθαριστικό για γυαλιά. Αυτό το προϊόν αφήνει μικροστοιχεία που δεν συνάδουν με την κόλλα. Προτείνουμε να καθαρίζετε την επιφάνεια με νερό ή καθαριστικό οινόπνευμα από το φαρμακείο.

    Τα αυτοκόλλητα που πωλεί η Tenstickers είναι κατάλληλα για κάθε λεία, μη-πορώδη επιφάνεια. Εάν η επιφάνειά σας είναι διαφορετική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info.gr@tenstickers.com για να βρούμε μια λύση.

    * Εάν έχετε αγοράσει αυτοκόλλητο μαυροπίνακα βινυλίου, θα πρέπει να τον τοποθετήσετε σε απόλυτα λεία επιφάνεια. Η παραμικρή ανωμαλία στην επιφάνεια επηρεάζει το γράψιμο και το σβήσιμο στον μαυροπίνακα.

    **Το τύλιγμα των βινυλίων στους σωλήνες ενδέχεται να προκαλέσει μερικές ζάρες στο χαρτί μεταφοράς που χρησιμοποιείται για την διευκόλυνση της τοποθέτησης. Όταν παραλάβετε το δέμα, προτείνουμε να τοποθετήσετε τα βινύλια σε επίπεδη επιφάνεια και να πιέσετε τις ζάρες ξανά με τη σπάτουλα ή παρεμφερές αντικείμενο πριν την τοποθέτηση. Το βινύλιο είναι ελαστικό υλικό και συνεπώς οποιαδήποτε ζάρα που επηρεάζει το χαρτί δεν έχει καμία επίδραση στο βινύλιο μόλις ολοκληρωθεί η σωστή τοποθέτηση.

    Πώς τοποθετώ το αυτοκόλλητο;

    01- Αφαιρέστε την προστατευτική ταινία από το δέμα σας, βγάλτε το αυτοκόλλητο και το δείγμα. Θα χρειαστεί να έχετε στην διάθεσή σας ένα τραπέζι ή ένα σημείο στο δάπεδο για να το ακουμπήσετε. Ελέγξτε ότι το αυτοκόλλητο είναι αυτό που παραγγείλατε. Αναλόγως του μεγέθους του αυτοκόλλητού σας, το προϊόν ενδέχεται να αποτελείται από ένα ή περισσότερα κομμάτια (όλα στο ίδιο δέμα). Εάν έχετε παραγγείλει φωτογραφία τοίχου, σιγουρευτείτε ότι είναι ολοκληρωμένη και δεν λείπει κανένα κομμάτι.

    02- Χρησιμοποιήστε την σπάτουλα με πολλή δύναμη σε όλη την επιφάνεια του προστατευτικού χαρτιού για να σιγουρευτείτε ότι το αυτοκόλλητο θα κολλήσει σωστά. Επιμείνετε ειδικά στα σημεία που το σχέδιο έχει πολύ μικρές λεπτομέρειες.

    03- Μετρήστε τον τοίχο και προσαρμόστε το χώρο για το αυτοκόλλητο.

    04- Λυγίστε το λευκό χαρτί σιλικόνης περίπου 5 εκατοστά από το επάνω σημείο.

    05- Κολλήστε το επάνω μέρος του αυτοκόλλητου στον τοίχο για να στερεώσετε το αυτοκόλλητο στον τοίχο προτού αφαιρέσετε το λευκό χαρτί σιλικόνης από το πίσω μέρος.

    06- Στη συνέχεια, αφαιρέστε το λευκό χαρτί από το πίσω μέρος του αυτοκόλλητου καθώς πιέζετε το αυτοκόλλητο προς τα κάτω. Μετά χρησιμοποιήστε την σπάτουλα ή οτιδήποτε παρεμφερές για να πιέσετε το αυτοκόλλητο στον τοίχο. Η κατεύθυνση της σπάτουλας (ή του παρεμφερούς αντικειμένου) θα πρέπει πάντα να είναι από το κέντρο προς τις εξωτερικές πλευρές.

    07- Στη συνέχεια, περάστε την σπάτουλα αρκετές φορές πάνω από το αυτοκόλλητο κρατώντας τη σπάτουλα πάνω από το λευκό προστατευτικό χαρτί προκειμένου να διασφαλίσετε ότι το αυτοκόλλητο έχει κολλήσει καλά στον τοίχο.

    Για πολύχρωμα αυτοκόλλητα, το πρώτο πέρασμα με τη σπάτουλα θα πρέπει να είναι πολύ απαλό καθώς το αυτοκόλλητο μπορεί να αλλάξει θέση και μπορεί εύκολα να βγει μέχρι να κολλήσει καλά στον τοίχο. Μόλις το κολλήσετε σωστά, δεν θα μπορείτε πλέον να το μετακινήσετε.

    08-Τώρα το αυτοκόλλητο έχει ήδη κολλήσει στον τοίχο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να αφαιρέσετε το διαφανές προστατευτικό χαρτί από την επιφάνειά του. Θα πρέπει να το τραβήξετε με γωνία 180 μοιρών.

    Ορισμένα αυτοκόλλητα δεν φέρουν διαφανές χαρτί καθώς μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα. Μόλις ολοκληρώσετε το βήμα 7 των οδηγιών, το αυτοκόλλητό σας θα έχει τοποθετηθεί σωστά.

    Τυπική παράδοση 4 ημερών στο σπίτι.

    Ταχεία παράδοση εντός 24 ωρών στη διεύθυνση του σπιτιού σας διαθέσιμη.
    Αυτοί οι όροι αποστολής είναι ενδεικτικοί και μη δεσμευτικοί. Οι τελικοί χρόνοι παράδοσης και το κόστος θα εμφανιστούν κατά την επιλογή της τελικής διεύθυνσης παράδοσης και του πρακτορείου μεταφοράς.

    Συνολική αξιολόγηση

    Αξιολογήσεις

    Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

    Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
    Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.