Black Discounts - November

προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα

πιστεύουμε ότι ο κατάλογος μας με μοναδικά και αυθεντικά αυτοκόλλητα τοίχου είναι φανταστικό, αλλά καταλαβαίνουμε και δεχόμαστε πλήρως ότι δεν καλύπτουμε κάθε βάση. γι 'αυτό έχουμε δημιουργήσει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία προσαρμογής αυτοκόλλητων στο Διαδίκτυο σήμερα! ως εκ τούτου, εάν έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα ενός σχεδίου που θα θέλατε να μετατραπεί σε ένα αυτοκόλλητο, θα θέλαμε να το φτιάξουμε για εσάς! η αυτοκόλλητη εκτύπωση μας είναι ιδανική για να κάνει τη διακόσμηση του σπιτιού σας να ξεχωρίζει από το πλήθος με εκπληκτικό τρόπο!

Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

η διαδικασία δημιουργίας του τέλειου εξατομικευμένου αυτοκόλλητου τοίχου είναι τόσο εύκολη όσο 1,2,3 (4)! πρώτα, ανεβάστε το σχέδιό σας. φτιάχνουμε τη δική σας υπηρεσία αυτοκόλλητων ετικετών δέχεται φωτογραφίες, σχέδια που δημιουργούνται από υπολογιστή και πολλά άλλα πράγματα - εφόσον η εικόνα είναι αποδεκτού μεγέθους και ποιότητας και δεν περιέχει υδατογραφήματα, μπορούμε να την μετατρέψουμε σε δικό σας αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο τοίχου! Δεύτερον, επιλέξτε αν θέλετε το σχέδιό σας να είναι μονόχρωμο ή αν θέλετε να περιέχει πολλά χρώματα. εάν υποβάλετε ένα σχέδιο και επιλέξετε την επιλογή μονόχρωμης, θα πρέπει να επιλέξετε το χρώμα στο οποίο θέλετε να φτιαχτεί. Στη συνέχεια, επιλέξτε αν θέλετε η εικόνα να περιλαμβάνει φόντο και, στη συνέχεια, καθορίστε το μέγεθος που θέλετε. Τέλος, αποφασίστε εάν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε μέσω email ένα δείγμα εικόνας για το πώς θα φαίνεται η εξατομικευμένη σας διακόσμηση.

όσον αφορά την ποιότητα των προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων βινυλίου, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε! τα βινύλια μας είναι κατασκευασμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως όλα τα άλλα αυτοκόλλητα - αυτό σημαίνει εξαιρετική ανθεκτικότητα, διάρκεια ζωής 15 ετών και το όφελος που δεν αφήνει απολύτως καμία ζημιά ή υπολείμματα κατά την αφαίρεση, οπότε αν έχετε ένα βραχυπρόθεσμο σχέδιο για το εξατομικευμένο αυτοκόλλητα βινυλίου , ή θέλετε να είναι στον τοίχο σας για το άμεσο μέλλον, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα!

Ενώ η υπηρεσία της ιστοσελίδας μας είναι φανταστική, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα προτιμούσαν να μιλήσουν σε ένα πραγματικό άτομο για το σχεδιασμό των ονείρων τους, και αυτό είναι εντάξει! απλά στείλτε μας ένα email στο %year% και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε, μετατρέποντας το σχέδιό σας σε ένα εντελώς μοναδικό προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο τοίχου!

Αναφόρτωση της εικόνας σας

Αναφόρτωση της εικόνας σας

ok
ok

Επιλέξτε είδος βινυλίου

Περικοπή εικόνας

Επιλέξτε χρώμα

Προσδιορισμός διαστάσεων

x

Περικοπή πλαισίου
Οι διαστάσεις του βινυλίου δεν αντιστοιχούν στην αρχική αναλογία της εικόνας σας.
Μετακινήστε το επισημασμένο πεδίο για να επιλέξετε την περιοχή που επιθυμείτε.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας ή εάν το σχέδιό σας απαιτεί συγκεκριμένη μορφοποίηση, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας δώσουμε συμβουλές ή θα σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά περιλαμβάνοντας όλες τις τροποποιήσεις χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο

info.gr@tenstickers.com

Σημαντικές σημειώσεις

1) Στείλτε μας το πρωτότυπο στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, κατά προτίμηση σε μορφή διανυσματικής εικόνας (EPS, AI, PDF, SVG...)

2) Εάν δούμε ότι το σχέδιό σας δεν είναι σε υψηλή ανάλυση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

3) Εάν για το σχέδιό σας απαιτείται πρόσθετη εργασία λόγω της πολυπλοκότητάς του, αυτό ίσως αυξήσει το κόστος.

4) Για ειδικά αυτοκόλλητα (αυτοκόλλητα μαυροπίνακα, χρωματιστά αυτοκόλλητα για γυάλινη επιφάνεια, φύλλα βινυλίου...) επικοινωνήστε μαζί μας στο info.gr@tenstickers.com.

5) Εάν δεν μπορείτε να αναφορτώσετε την εικόνα σας (μεγάλο αρχείο, μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου…) μπορείτε να μας τη στείλετε μέσω email στην διεύθυνση info.gr@tenstickers.com.

6) Μετατροπή εγγράφων word (.doc) σε μορφή pdf

7) Όλες οι χαλκομανίες έχουν ματ φινίρισμα.

8) Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι για περικομμένες εικόνες (εξάλειψη φόντου) τα λεπτότερα χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι κατ' ελάχιστον 4 χιλ.

9) Εάν τελικά αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να αγοράσετε αυτοκόλλητο, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

10) Το μέγεθος θα υπολογιστεί κατ' αναλογία του συνολικού σχεδίου που θα αναφορτώσετε, οπότε εάν η εικόνα σας έχει λευκό πλαίσιο, προτείνουμε να το αφαιρέσετε. Κατά την προετοιμασία της χαλκομανίας, θα χρησιμοποιήσουμε είτε το μέγιστο ύψος ή το μέγιστο πλάτος που θα μας έχετε υποδείξει κατά την προτίμησή σας, τηρώντας πάντα την ίδια αναλογία.