Black Discounts - November

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ένα αυτοκόλλητο;

Είναι ένα αυτοκόλλητο προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως για διακόσμηση και εξατομίκευση κάθε είδους επιφάνειας τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, βρίσκουμε αυτοκόλλητα τοποθετημένα σε πινακίδες, επαγγελματικά οχήματα, παράθυρα, φράχτες, πινακίδες εκθέσεων, και σε πολλές άλλες χρήσεις.

Σε ειδικότερο επίπεδο, η Tenstickers σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα ως αξεσουάρ προκειμένου να εξατομικεύσετε το σπίτι σας, το γραφείο, το αυτοκίνητο και κάθε άλλο αγαπημένο σας αντικείμενο.

Η Tenstickers συνεργάζεται με την APA Print & Films Technologies η οποία έχει δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας βινυλίου για όλα τα είδη επιφανειών.

Όλα τα βινύλια που παράγονται από την APA Tenstickers φέρουν εγγύηση ότι θα κρατήσουν για μια ζωή όταν τοποθετούνται σε εσωτερικό χώρο και έχουν μέση/μακρά διάρκεια ζωής όταν τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Πόσα χρώματα έχουμε στη διάθεσή μας;

Το εύρος των χρωμάτων που έχετε στη διάθεσή σας περιλαμβάνει 51 ματ χρώματα (για τοποθέτηση εντός σπιτιών προτείνουμε ματ τελείωμα για την αποφυγή θαμπάδας).

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παλέττα χρωμάτων μας.

Πώς θα λάβω την παραγγελία μου;

Εάν παραγγείλατε μονόχρωμο αυτοκόλλητο, θα λάβετε το προϊόν σας σε 3 διαφορετικές εκδοχές:

  • Λευκό χαρτί σιλικόνης με προστατευτική επίστρωση που προστατεύει το κολλητικό κομμάτι, το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε πριν την τοποθέτηση.
  • Αυτοκόλλητη μεμβράνη στο σχήμα και το χρώμα που έχετε παραγγείλει.
  • Προστατευτικό χαρτί: αφού αφαιρέσετε το χαρτί από την πίσω πλευρά, θα μπορείτε να τοποθετήσετε το βινύλιο στην επιφάνεια που θέλετε να διακοσμήσετε. Στη συνέχεια, θα αφαιρέσετε την αυτοκόλλητη μεμβράνη μόλις θα έχετε τοποθετήσει το αυτοκόλλητο.
  • Εάν έχετε παραγγείλει πολύχρωμο αυτοκόλλητο (2 ή περισσότερα χρώματα) θα λάβετε:

  • Λευκό χαρτί σιλικόνης με προστατευτική επίστρωση που προστατεύει το κολλητικό κομμάτι, το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε κατά την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου.
  • Αυτοκόλλητη μεμβράνη με την τυπωμένη εικόνα ή το φινιρισμένο τελείωμα που έχετε επιλέξει. Τα υλικά της APA που χρησιμοποιούμε διαθέτουν ειδική κόλλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση σε μεγάλες επιφάνειες χωρίς τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα.

Και στις δυο περιπτώσεις, θα λάβετε το αυτοκόλλητο σε πακέτο που στέλνουμε μέσω μεταφορικής εταιρείας μαζί με οδηγίες για σωστή τοποθέτηση.

Τοποθετείται εύκολα;

Μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Με κάθε παραγγελία θα λάβετε τις αντίστοιχες οδηγίες τοποθέτησης που κάνουν την σωστή τοποθέτηση μια εύκολη διαδικασία.

Σε τι επιφάνειες μπορώ να τοποθετήσω το αυτοκόλλητο;

Το αυτοκόλλητο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια όπως βαμμένους τοίχους, γυαλί, μέταλλο, έπιπλα και πλαστικό κλπ.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την επιφάνεια στην οποία θέλετε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητό σας, στείλτε μας ένα email στην διεύθυνση: info.gr@tenstickers.com.

Μπορώ να αλλάξω την θέση του αυτοκόλλητου;

Όχι. Αφού τοποθετηθεί, μπορείτε να το αφαιρέσετε αλλά δεν μπορείτε να το επανατοποθετήσετε σε άλλη περιοχή ή επιφάνεια. Μόλις αφαιρεθεί χάνει το επιθυμητό επίπεδο επικόλλησης και συνεπώς δεν θα μπορείτε να το κολλήσετε οπουδήποτε αλλού.

Πως μπορώ να το αφαιρέσω;

Σηκώστε το ένα άκρο του υλικού και τραβήξτε με γωνία 180 μοιρών προς την επιφάνεια στη οποία έχει τοποθετηθεί. Προτού αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο, εάν εφαρμόσετε λίγη θερμότητα σε αυτό (με ένα σεσουάρ μαλλιών), θα είναι πολύ πιο εύκολο να το αφαιρέσετε και δεν θα αφήσει κανένα ίχνος κόλλας.

Μπορώ να εξατομικεύσω το αυτοκόλλητό μου με μια από τις φωτογραφίες μου;

Βεβαίως και μπορείτε. Απλά στείλτε μας ένα email στην διεύθυνση info.gr@tenstickers.com επισυνάπτοντας τη φωτογραφία που επιθυμείτε στο αυτοκόλλητο και ενημερώστε μας τί τύπο (μέγεθος) επιθυμείτε να έχει. Η ομάδα παραγωγής μας θα κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Πόσο σύντομα θα λάβω την παραγγελία μου;

Ο μέσος χρόνος είναι μια εβδομάδα. Την στιγμή της πληρωμής θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μέσω email. Θα σας ενημερώσουμε επίσης μέσω email σχετικά με το χρόνο παραγωγής του προϊόντος και πότε θα είναι έτοιμο για αποστολή.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ταπετσαρίες και τις επιτοίχιες χαλκομανίες μας

Ποια είναι τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά της Ταπετσαρίας;

Το υλικό της ταπετσαρίας είναι μη υφασμένο και έχει βάρος περίπου 170γρ./μ2. Το πλάτος του ρολού είναι 50εκ.

Εάν παραγγείλω επιτοίχια φωτογραφία μικρότερου μεγέθους, θα λάβω όλη την εικόνα ή μόνο μέρος της;

Εάν παραγγείλετε μικρότερο μέγεθος, θα λάβετε ολόκληρη την εικόνα με το μέγεθός της μειωμένο αναλόγως.

Πώς μπορώ να καθαρίσω την ταπετσαρία;

Οι ταπετσαρίες και οι τοιχογραφίες μας παρασκευάζονται με χρήση αδιάβροχων υλικών, οπότε μπορούν να καθαριστούν απαλά με ένα νωπό ύφασμα.

Πώς τοποθετούνται οι τοιχογραφίες;

Μαζί με την πρώτη λωρίδα, επισυνάπτουμε οδηγίες. Θα πρέπει να κόψετε το χαρτί παράλληλα προς τις επισημασμένες γραμμές. η κόλλα για τη μη υφασμένη ταπετσαρία πρέπει να διαλυθεί με νερό και να τοποθετηθεί απευθείας στους τοίχους. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και λεία. Πιο λεπτομερείς οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα μας "Οδηγίες τοποθέτησης".

Η τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτρο ή για το συνολικό μέγεθος;

Η τιμή αντιστοιχεί στο συνολικό προϊόν.

Ποια διάσταση είναι το πλάτος και ποια το ύψος;

faq.wallpaper.q6.text

Τι μέγεθος έχει η κάθε λωρίδα;

Η ταπετσαρία αποτελείται από πολλές λωρίδες. Κάθε λωρίδα έχει πλάτος περίπου 50εκ., ενώ το ύψος εξαρτάται από το συνολικό μέγεθος. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το μέγεθος 400x280εκ., θα λάβετε 8 λωρίδες μεγέθους 50x280εκ.