Black Discounts - November

εξατομικευμένα χαλιά βινυλίου

βαριέσαι όλα τα δωμάτια που μοιάζουν ίδια; βλέπετε παρόμοια σχέδια σε όλα τα καταστήματα; ήρθες στο σωστό μέρος! η καταπληκτική μας ομάδα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο χαλί βινυλίου μόνο για εσάς, όπως ακριβώς το θέλετε! σκέφτεστε λουλούδια; ή ίσως τίγρεις; ή ίσως ένα τρελό μείγμα από τις αγαπημένες σας εικόνες διακοπών; μην ανησυχείτε, θα το δημιουργήσουμε για εσάς! το προσαρμοσμένο χαλί βινυλίου μας θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας όσο θέλετε και θα διακοσμήσετε εύκολα το πάτωμα του σπιτιού σας! Δεν φαίνεται μόνο καλό, είναι επίσης πρακτικό και άνετο.

θα σας δώσουμε ατελείωτες δυνατότητες για να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο στρώμα βινυλίου!

εξατομικευμένα χαλιά βινυλίου μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιαστεί αν δεν το έχετε κάνει πριν. είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε μια καταπληκτική ομάδα που συνεργάζεται για να κάνει τη διαδικασία εύκολη για εσάς και να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας πραγματικότητα. δεν έχει σημασία αν έχετε ένα πλήρες έργο στο μυαλό σας, ή γνωρίζετε μόνο μερικές λεπτομέρειες ή εάν χρειάζεστε προτάσεις σχετικά με τα μεγέθη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. προσαρμόσιμο χαλί βινυλίου μπορεί να είναι ό, τι θέλετε! σκέφτεστε για ένα κυκλικό σχήμα; ή ένα τετράγωνο; ή μήπως ένα σχήμα μήλου; θα κάνουμε τα πάντα δυνατά. τα προσαρμοσμένα χαλιά βινυλίου σημαίνουν ατελείωτες ευκαιρίες για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε ενέργειες και να διακοσμήσετε το σπίτι σας, όπως πάντα θέλετε!

μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι το προσαρμοσμένο δάπεδο βινυλίου μας είναι εξίσου καλό με τα υπόλοιπα προϊόντα μας. με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ποιοτικά υλικά που διατίθενται στην αγορά και την καλύτερη τεχνολογία και μηχανήματα που υπάρχει πιθανώς. το εξατομικευμένο δάπεδο βινυλίου είναι όμορφο, άνετο και πρακτικό. τα έχουμε όλα! θα προστατεύσει το αρχικό δάπεδο σας από ζημιές και θα προσφέρει επίσης στα πόδια σας μια άνετη υποστήριξη. εξατομικευμένα στρώματα βινυλίου είναι κατασκευασμένα με αντιαλλεργικά και αντιολισθητικά υλικά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση οπουδήποτε στο σπίτι!

σε περίπτωση που το εξατομικευμένο χαλί βινυλίου σας λερωθεί, απλώς χρησιμοποιήστε ένα υγρό σκουπίστε για να καθαρίσετε τη βρωμιά και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό για πολύ καιρό! επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες, θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως! προσφέρουμε παράδοση στο σπίτι με όλες τις παραγγελίες μας, οπότε μην χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο χαλί βινυλίου!
Ρυθμίσεις 0 x 0 cm
Πρωτότυπο
Καστανόχρους
B/O
Πρωτότυπο
Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο
τετράγωνο
Στρογγυλό

Οι ελάχιστες διαστάσεις για αυτό το προϊόν είναι 2 cm x 2 cm

Πλάτος / Οριζόντια (cm.)
x
Ύψος / Κάθετα (cm.) - Αναλογικό
Προσθήκη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας ή εάν το σχέδιό σας απαιτεί συγκεκριμένη μορφοποίηση, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας δώσουμε συμβουλές ή θα σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά περιλαμβάνοντας όλες τις τροποποιήσεις χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο

info.gr@tenstickers.com

Σημαντικές σημειώσεις

1) Στείλτε μας το πρωτότυπο στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, κατά προτίμηση σε μορφή διανυσματικής εικόνας (EPS, AI, PDF, SVG...)

2) Εάν δούμε ότι το σχέδιό σας δεν είναι σε υψηλή ανάλυση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

3) Εάν για το σχέδιό σας απαιτείται πρόσθετη εργασία λόγω της πολυπλοκότητάς του, αυτό ίσως αυξήσει το κόστος.

4) Εάν δεν μπορείτε να αναφορτώσετε την εικόνα σας (μεγάλο αρχείο, μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου…) μπορείτε να μας τη στείλετε μέσω email στην διεύθυνση info.gr@tenstickers.com.

5) Μετατροπή εγγράφων word (.doc) σε μορφή pdf

6) Το χαλί είναι πάντα ματ.

7) Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι σιλουέτες των χαλιών πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο συμπαγείς, κατά προτίμηση γεωμετρικά σχήματα όπως τετράγωνα, ελλείψεις κ.λπ.

8) Οι μετρήσεις θα υπολογιστούν ανάλογα με το σύνολο του σχεδιασμού που ανεβάζετε, οπότε προσέξτε εάν η εικόνα σας έχει λευκά περιθώρια γύρω από αυτήν. Σας συνιστούμε να απαλλαγείτε από αυτά τα περιθώρια. Όταν παράγουμε το χαλί από βινύλιο, θα βασίζουμε τα σχέδιά μας στο επιθυμητό πλάτος και θα κάνουμε το ύψος ανάλογο.

9) Τέλος, αν αποφασίσετε ότι δεν θα θέλατε πλέον να συνεχίσετε την παραγγελία σας και δεν έχουμε ξεκινήσει την παραγωγή, θα σας επιστρέψουμε γρήγορα τα χρήματά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!