• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

αυτοκόλλητα κινηματογράφος

(2)
71 αυτοκολλητα τοιχου
λάτρης του κινηματογράφου; οπαδός της ταινίας; τα αυτοκόλλητα κινηματογράφος μας είναι απολύτως τέλεια για εσάς. θα μπορείτε να μεταμορφώσετε τη βαρετή και ήπια εμφάνιση των δωματίων του σπιτιού και να τα μετατρέψετε σε μέρη με πολλή πρωτοτυπία και χαρακτήρα. δώστε στους τοίχους σας που χρειάζονται πολλά με τα αυτοκόλλητα κινηματογράφος μας!
Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για τα δωμάτια όπου παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, ίσως το σαλόνι. εντυπωσιακά αυτοκόλλητο κινηματογράφος που θα αφήσουν μια διαρκή εντύπωση σε κάθε άτομο που κοιτάζει τους τοίχους σας. Οι αδιάβροχα αυτοκόλλητα κινηματογράφος μας δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε από τα δωμάτιά σας. μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα σχέδια σε οποιαδήποτε επίπεδη και λεία επιφάνεια. διακοσμήστε τους τοίχους σας με το αγαπημένο σας απόσπασμα ταινιών ή ακόμα και διακοσμήστε τα παράθυρά σας με έναν αγαπημένο χαρακτήρα!

3, 2, 1 δράση! Προσθέστε λίγη δράση και χαρακτήρα στους τοίχους σας με αυτοκόλλητα τοίχου κινηματογράφος!


Διαθέτουμε μια εκπληκτική γκάμα αυτοκόλλητα ταινίες για φανατικούς της ταινίας. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα από 300 σχέδια! Μερικά από τα σχέδιά μας περιλαμβάνουν αστέρια του Χόλιγουντ τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε με το όνομά σας, εικόνες εικονιδίων κινηματογράφου και πολλά άλλα. έχουμε αυτοκόλλητα τοίχου ταινίες για το φορητό σας υπολογιστή, αποσπάσματα από τον Χάρι Πότερ, άρχοντα των δαχτυλιδιών, αστέρια, υπάρχουν κάτι για όλους.
Τα decals των ταινιών είναι μια φανταστική προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο, στο παιδικό δωμάτιο των παιδιών σας, στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι σας. βρείτε τον τέλειο σχεδιασμό σας, αλλάξτε μεγέθη και χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το εύκολα στην επίπεδη επιφάνεια ή στον τοίχο σας!
η φανταστική ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να αλλάξει τα περισσότερα από τα προϊόντα της συλλογής μας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. οπότε αν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και δεν μπορείτε να το βρείτε, μην ανησυχείτε, απλώς ενημερώστε μας. θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το τέλειο αυτοκόλλητο ταινίες χωρίς ταλαιπωρία! έχετε ακόμη την επιλογή να έχετε ένα πλήρως aδιαβροχα αυτοκολλητα ταινίες , απλώς στείλτε μας ένα δείγμα αυτού που θέλετε, μεγέθη, χρώματα κ. λπ. και είναι τόσο απλό!
Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για εσωτερικά ή εξωτερικά αυτοκίνητα και πολλά άλλα, απόλυτα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και αδιάβροχα. το φινίρισμα είναι ματ, που σημαίνει ότι αυτά τα βινύλια δεν θα αντανακλούν τυχόν αδέσποτα φώτα στο δωμάτιό σας! είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλη αντοχή, χαμηλές τιμές. γιατί να περιμένεις? αν σας αρέσουν οι κινηματογράφοι και οι ταινίες, τότε είναι ιδανικά για εσάς. δεν θα βρείτε καλύτερα σχέδια, ποιότητα ή τιμές πουθενά αλλού. ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συλλογή από υπέροχα αυτοκόλλητα κινηματογράφος τώρα!

Φίλτρο

κινηματογράφος Καθαρισμός φίλτρων
1 - 24 από 71 αυτοκολλητα τοιχου

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.