• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

αυτοκόλλητα τοίχου χώρας και πόλης

(1)
142 αυτοκολλητα τοιχου
συλλογή σχεδίων εμπνευσμένων από πόλεις και χώρες του κόσμου. αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητα με εικόνες που βασίζονται σε εικόνες από διάφορες τοποθεσίες.

σου αρέσει να ταξιδεύεις και να εξερευνάς νέα μέρη του κόσμου; ή έχετε αυτό το μέρος που σας αρέσει να επισκέπτεστε κάθε χρόνο; Με αυτήν τη μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων μπορείτε να έχετε μια συνεχή υπενθύμιση της αγαπημένης χώρας ή της πόλης σας οπουδήποτε στο σπίτι σας.

διαλέξτε από μια συλλογή από όμορφα αυτοκόλλητα με εικόνες διάσημων μνημείων και τοπίων. ή γιατί να μην επιλέξετε ένα αυτοκόλλητο κειμένου με μια γοητευτική φράση.

τι είδους αυτοκόλλητα πόλης θα βρω για να διακοσμήσω τα τείχη μου;

μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα αφήσουν όσους σας επισκέπτονται θα εκπλαγούν από τη νέα σας διακόσμηση. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε ιδέες για τη διακόσμηση του καθιστικού ή της επιχείρησής σας.

εκπληκτικά σχέδια και απεικονίσεις όμορφων τόπων όπως οι ελβετικές Άλπεις, τα εικονίδια της πόλης, οι ουρανοί ή τα προφίλ των διάσημων πόλεων σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, η Ρώμη, το Λονδίνο, το Παρίσι και σημαντικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο.

σχέδια με κείμενο είναι ιδανικά για την κουζίνα, όπως τα τυπικά ισπανικά πιάτα, τα οποία θα ορίσουν και θα δώσουν χρώμα στους τοίχους και τα έπιπλα στην κουζίνα σας. συνθέσεις κειμένων με τις κύριες πόλεις του κόσμου όπου θα βρείτε Πράγα, Ινδία, Ρώμη, Αθήνα, Κίνα, Αργεντινή, Βραζιλία και πολλές άλλες πόλεις.

συνθέσεις μοναδικών μνημείων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. αυτοκόλλητα πόλεων και μνημείων όλα σε ένα, θα βρείτε σχέδια όπως το αυτοκρατορικό κτίριο, ο πύργος της Πίζας, ο πύργος του Άιφελ, το χρυσό μάτι, μια γέφυρα της Βενετίας και πολλά άλλα εικονίδια που θα κάνουν ολόκληρο τον κόσμο στον τοίχο σας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το διακοσμητικό αυτοκόλλητο που ψάχνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. έχουμε μια ομάδα γραφιστών που επεκτείνουν συνεχώς τη συλλογή μας και δημιουργούν νέα σχέδια. μπορούμε επίσης να προετοιμάσουμε και να σχεδιάσουμε ένα μοναδικό προϊόν για τους τοίχους σας, προσαρμοσμένο στα χρώματα και τις μετρήσεις σας, έτσι ώστε να έχετε ένα μοναδικό προϊόν που μοιάζει με εσάς.

Τα αυτοκόλλητα της πόλης είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες μέσα. το φινίρισμα είναι ματ για να αποφευχθούν οι αντανακλάσεις με εσωτερικό φως και να ενσωματωθεί πλήρως στην επιφάνεια. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί.

Φίλτρο

πόλη και χώρα Καθαρισμός φίλτρων
1 - 24 από 142 αυτοκολλητα τοιχου

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.