• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

αυτοκόλλητα τοίχου υπερήρωα

(1)
25 αυτοκολλητα τοιχου
συλλογή σχεδίων εμπνευσμένων από υπερήρωες , άνδρες και γυναίκες. ιδανικό για τη διακόσμηση υπνοδωματίων και χώρων παιχνιδιού για παιδιά που λατρεύουν τη δράση. μεταχειριστείτε τα παιδιά σας με ένα από τα αυτοκόλλητα υπερήρωα μας και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα για να παίξουν και να μάθουν. κάντε το παιδί σας να νιώσει σαν το αγαπημένο του υπερήρωα! κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

αν δεν έχετε βρει συγκεκριμένο σχέδιο υπερήρωα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο αυτοκόλλητο για εσάς! όλα τα αυτοκόλλητα είναι εύκολο να εφαρμοστούν και δεν αφήνουν υπολείμματα κατά την αφαίρεση.

δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτά τα αυτοκόλλητα που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα βαρετούς και άψυχους χώρους. Τα παιδιά θα απολαύσουν να περνούν χρόνο στο δωμάτιό τους με αυτά τα αυτοκόλλητα που φέρνουν χαρακτήρα και ζωή.

τι είδους αυτοκόλλητα υπερήρωα θα βρω;


μια μεγάλη συλλογή σχεδίων που μπορείτε να εξατομικεύσετε με το όνομα των παιδιών σας, έτσι ώστε να έχουν έναν ειδικό χώρο , αφήνοντας πίσω τους τους βαρετούς λευκούς και μονότονους τοίχους. Αυτά τα προϊόντα σας επιτρέπουν να δώσετε μια πινελιά χρώματος και να γεμίσετε το μικρότερο δωμάτιο με ζωή.

αυτοκόλλητα batman , παιδικά αυτοκόλλητα με το αρχικό του μικρότερου ονόματος στο σπίτι, προσομοιώνοντας το σύμβολο των superman και superhero vinyls με το όνομα, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε το προϊόν... ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχέδια με διαφορετικά θέματα και διαφορετικά στυλ, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο μικρότερο δωμάτιο.

Τα αυτοκόλλητα υπερήρωα είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστούν, ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες μέσα, ενσωματώνονται και αναμιγνύονται τέλεια στον τοίχο. Τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου για μέτρηση, ανάλογα με το μέγεθος των επιλογών και το χρώμα για τα προϊόντα μονόχρωμης. Τα προϊόντα monocolour έχουν μια παλέτα άνω των 40 χρωμάτων, ώστε να έχετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση που αναζητάτε στον τοίχο σας.
Κάντε το μικρότερο σπίτι να συμμετέχει στην επιλογή των διακοσμητικών αυτοκόλλητων των υπερήρωων τους , με αυτόν τον τρόπο θα λατρέψουν να επιλέξουν τη νέα τους διακόσμηση και ανυπομονώ να το τοποθετήσουν και να αρχίσουν να απολαμβάνουν το νέο διακοσμητικό στυλ που έχετε επιλέξει μαζί.
όλα τα δωμάτια στο σπίτι σας αξίζουν μια όμορφη, αποκλειστική και αυθεντική διακόσμηση στην οποία μπορείτε να περάσετε όσες ώρες θέλετε χωρίς να βαρεθείτε, τα αυτοκόλλητα προϊόντα μπορούν εύκολα να αλλάξουν, για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του δωματίου και να το προσαρμόσετε στην εποχή από τα πιο μικρά. Είναι ένα προσιτό προϊόν που παράγει μεγάλο αντίκτυπο όταν το τοποθετείτε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μεγάλη οικονομική διαρροή.
στα tenstickers έχουμε μια ομάδα σχεδιασμού που μπορεί να δημιουργήσει το αυτοκόλλητο που ψάχνετε, εάν έχετε ήδη ένα σχέδιο που θέλετε να φτιάξετε σε βινύλιο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποκτήσετε το μοναδικό σας αυτοκόλλητο, που κανείς άλλος δεν θα έχει, και αυτό θα αφήσει όλους έκπληκτους.

Φίλτρο

υπερήρωες Καθαρισμός φίλτρων
1 - 24 από 25 αυτοκολλητα τοιχου
  • 1
  • 2

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.