• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

αυτοκόλλητα ράγκμπι

7 αυτοκολλητα τοιχου
συλλογή σχεδίων με θέμα το ράγκμπι. αυτοκόλλητα τοίχου με λογότυπα και εμβλήματα των κορυφαίων ομάδων ράγκμπι και απεικονίσεις παικτών. ιδανικό για τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. τα αυτοκόλλητα τοίχου του ράγκμπι είναι ιδανικά για όσους αγαπούν αυτό το άθλημα! αν είστε οπαδός του ράγκμπι θα λατρέψετε το ευρύ φάσμα σχεδίων!

σκοράρετε με τα καταπληκτικά χαλιά τοίχου του ράγκμπι


μπορείτε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο ράγκμπι σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, όχι μόνο σε τοίχο. Μπορείτε επίσης να το κολλήσετε σε εξωτερικούς χώρους, καθώς τα αυτοκόλλητά μας είναι ανθεκτικά στο νερό! χάρη στο υψηλής ποιότητας υλικό του, έχει διάρκεια ζωής 15 ετών! το πιο σημαντικό, μη διστάσετε να το αφαιρέσετε όποτε θέλετε. υποσχόμαστε ότι δεν θα αφήσει υπολείμματα στην επιφάνεια!

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το αυτοκόλλητο που ψάχνετε, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tenstickers. Co. Uk, πείτε μας για την ιδέα που έχετε στο μυαλό σας. θα σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο αυτοκόλλητο ράγκμπι μόνο για εσάς! είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε το σχεδιασμό των ονείρων σας!

τα αυτοκόλλητα μας είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή, διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, έχουμε περισσότερα από 49 χρώματα διαθέσιμα!

αγοράστε λοιπόν το αγαπημένο σας αυτοκόλλητο ράγκμπι και μετατρέψτε το δωμάτιό σας σε ένα μέρος που δείχνει ποιοι είστε και τι αγαπάτε! θα λατρέψετε να περάσετε χρόνο εκεί.

Φίλτρο

ράγκμπι Καθαρισμός φίλτρων
1 - 7 από 7 αυτοκολλητα τοιχου

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.