• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

υφή

(2)
317 αυτοκολλητα τοιχου
ελάτε να περιηγηθείτε στην υπέροχη συλλογή μας με μοναδικά υφή αυτοκόλλητα.
Τα εξαιρετικά αυτοκόλλητα και τα αυτοκόλλητα τοίχου μας είναι τέλεια για να δημιουργήσετε ένα κομψό στιλ στο σπίτι ή στο γραφείο σας. είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα λατρέψετε στον κατάλογό μας.

Αυτή η μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων υφής μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε δροσερά και κομψά εφέ στο σπίτι σας. μπορείτε να φέρετε αμέσως κάποιο στυλ στους τοίχους ή τα gadget σας με μια υφή ή μοτίβο που θα βοηθήσει τους τοίχους σας να ξεχωρίζουν. έχουμε μια τεράστια γκάμα σχεδίων που σίγουρα θα προσελκύσουν όλα τα γούστα.

υφή χαλκομανίας είναι τέλεια για τη δημιουργία μιας μοναδικής αίσθησης!


τα υφάσματα μας είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς επιπλέον κόστος! γιατί να μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα από ξύλο για να ανακαινίσετε τα έπιπλα σας ή το αυτοκόλλητο του πλυντηρίου μας για να ζωντανέψετε το gadget σας. οι φιλοξενούμενοί σας δεν θα πιστεύουν ότι δεν έχετε κάνει νέα έπιπλα!

τα αυτοκόλλητα μας μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, όπως αυτοκίνητα, ποδήλατα, σκάλες και ακόμη και μουσικά όργανα! το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας! βαρεθείτε τον τρέχοντα σχεδιασμό της κουζίνας σας; ρίξτε μια ματιά στα αυτοκόλλητα ψυγείου μας για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο δωμάτιό σας. το μαγείρεμα για την οικογένεια δεν θα είναι ποτέ το ίδιο ξανά!

Αυτή η συλλογή διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα αυτοκόλλητων φορητών υπολογιστών, ιδανικό για να ενημερώσετε τα παλιά σας gadget! τα διασκεδαστικά αυτοκόλλητα trackpad θα σας επιτρέψουν να κάνετε κύλιση με στυλ. Επιπλέον, το μαρμάρινο αυτοκόλλητο θα δώσει στον φορητό υπολογιστή σας μια νέα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση - ιδανική για να σας κάνει να ξεχωρίζετε στην τάξη!

όλα τα αυτοκόλλητα μας είναι ειδικά κατασκευασμένα σε μέγεθος που σας ταιριάζει, οπότε είναι εγγυημένο ότι ταιριάζει εκεί που το θέλετε! Πολλά από τα αυτοκόλλητα μας είναι επίσης διαθέσιμα σε πάνω από 50 χρώματα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξατομικεύσετε το προϊόν σας για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή επιφάνεια.

Η εφαρμογή των υφασμάτων μας είναι πολύ απλή και χωρίς άγχος! Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εύκολες οδηγίες για να σας παρέχουν αποτελέσματα χωρίς φυσαλίδες και ρυτίδες. θέλετε να διακοσμήσετε πολύ; τα αυτοκόλλητα μας αφαιρούνται εύκολα και δεν αφήνουν υπολείμματα ή κόλλα. δεν μας πιστεύετε; δείτε τις οδηγίες μας στον ιστότοπό μας παρακάτω.

δεν βρήκατε ακριβώς αυτό που ψάχνατε; δεν είναι πρόβλημα! η ομάδα μας φιλικών σχεδιαστών είναι στη διάθεσή σας για να σας δημιουργήσει το τέλειο προϊόν! επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή παραγγείλετε το εξατομικευμένο αυτοκόλλητο στον ιστότοπό μας.


Φίλτρο

υφές Καθαρισμός φίλτρων
1 - 24 από 317 αυτοκολλητα τοιχου Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να μειώσετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.