• Μειωμένες τιμές σε πάνω από 10000 προϊόντα
Φίλτρο

ανατολικά τείχη

92 αυτοκολλητα τοιχου

Φίλτρο

ανατολικός Καθαρισμός φίλτρων
1 - 24 από 92 αυτοκολλητα τοιχου

Συνολική αξιολόγηση

Αξιολογήσεις
μια όμορφη συλλογή από αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από ανατολίτικα μέρη της Άπω Ανατολής. διακοσμήστε το σπίτι σας με αυτά τα εξωτικά σχέδια για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

κομψά ανατολίτικα αυτοκόλλητα που μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση ζεν και χαλάρωσης στα δωμάτιά σας. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ανατολίτικα κείμενα σε περίτεχνες γραμματοσειρές, καθώς και όμορφες εικόνες ανατολίτικων στοιχείων όπως ιαπωνικά ψάρια koi και ανατολίτικα φυτά και λουλούδια.

αποκτήστε την εμφάνιση που θέλετε στο σπίτι σας με αυτά τα εύκολα εφαρμόσιμα αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα σε μια σειρά χρωμάτων και μεγεθών.


πώς να διακοσμήσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας με ανατολίτικα αυτοκόλλητα;

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στους τοίχους σας. βρείτε ανατολίτικα αυτοκόλλητα τοίχου με τον Βούδα deca l για μια ατμόσφαιρα zen. είτε απλό είτε πολύχρωμο, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

διακοσμήστε το εσωτερικό σας με το σύμβολο του γιν και του γιανγκ , μοτίβα που θα αφήσουν όλους έκπληκτους. Η νέα εσωτερική διακόσμηση σας θα είναι πρωτότυπη και μπορείτε να συμπληρώσετε οποιαδήποτε διακόσμηση με εικόνες μπαμπού, σύμβολα γιόγκα, τσάκρα ή άνθη λωτού.

ανατολίτικα αυτοκόλλητα μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους και άλλες επιφάνειες όπως έπιπλα, οχήματα, συσκευές και οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια μπορείτε να σκεφτείτε.

Μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί και το τελείωμα είναι ματ για να αποφευχθεί η αντανάκλαση με εσωτερικό ή εξωτερικό φως.

τα ασιατικά διακοσμητικά αυτοκόλλητα λουλουδιών φαίνονται υπέροχα και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. μην διστάσετε να δείτε όλα αυτά στον κατάλογο για να πάρετε μια ιδέα και να αλλάξετε τη διακόσμηση του καθιστικού, της τραπεζαρίας ή του υπνοδωματίου σας.

Θα βρείτε επίσης αυτοκόλλητα με κινεζικά γράμματα για να δώσετε μια ασιατική πινελιά στους τοίχους και τα έπιπλα.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που αναζητάτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. έχουμε μια ομάδα σχεδιαστών που επεκτείνουν συνεχώς τις συλλογές και μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το σχέδιό σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εξατομικεύστε το κολλητικό τοίχο, το χαλί σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας με την εικόνα ή το κείμενο που θέλετε χρησιμοποιώντας μερικές από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητό σας;
Δεν βρίσκετε το αυτοκόλλητο που θέλετε; Περιγράψτε με δυο ή τρεις λέξεις τι ψάχνετε (για παράδειγμα: γάτα, φεγγάρι, φώτα). Συμπληρώστε την διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.